تاریخ مطلب : 1399/10/29

کتابخانه جامع المصطفی با 9 نفر کادر علمی پرتلاش در 5 بخش امانت کتاب، فهرست نویسی، اسناد علمی و پایان‌نامه‌ها، بخش مجلات و فصلنامه‌ها، و بانک اطلاعات به خدمت‌رسانی به اعضاء کتابخانه و پژوهشگران اهتمام جدی دارند.

دسترسی اعضاء به منابع علمی کتابخانه جامع المصطفی به شکل «مخزن باز» می باشد به گونه ای که پژوهشگران و اعضای کتابخانه به راحتی و بدون محدودیت به تمام منابع موجود در کتابخانه ـ به استثنای اسناد علمی و پایان نامه ها ـ دسترسی دارند.

سالن مطالعه کتابخانه به سه بخش تقسیم می شود:

بخش عمومی با 120 میز مطالعه برای عموم پژوهشگران

بخش ویژه با 55 عدد میز مطالعه جهت تدوین پایان نامه و مقالات علمی

بخش سرای اهل قلم با 30 عدد میز مطالعه ویژه پژوهشگران و محققین فعال

خدمات کتابخانه صرفا به اعضای کتابخانه ارائه می شود. کتابخانه هر روز به جز ایام تعطیل در دو شیفت اداری از 7:15 صبح تا 9 شب به علاقه مندان خدمت ارائه می کند.

خدمات غیر حضوری کتابخانه به علاقه‌مندان:

1- تمدید مهلت امانت کتاب به صورت تلفنی از طریق شماره تماس 32133176-025

2- بررسی موجودی کتابی خاص در کتابخانه به شکل تلفنی و اینترنتی از طریق مراجعه به سایت کتابخانه المصطفی به نشانی http://dlib.miu.ir