مراسم اختتامیه هجدهمین جشنواره شیخ طوسی با موضوع «گفتگوی اسلام و جهان معاصر » در تالار قدس مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) آغاز به کار کرد.
هجدهمین جشنواره بین المللی شیخ طوسی صبح امروز با حضور طلاب برگزیده المصطفی العالمیه در تالار قدس مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد.
در ابتدای این مراسم که با موضوع ویژه «گفتگوی اسلام و جهان معاصر »برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین عباسی، دبیر علمی این همایش با اشاره به آثار رسیده به این جشنواره به تشریح چگونگی برگزاری این جشنواره پرداخت.
سخنرانی آیت الله اراکی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از دیگر برنامه های امروز است که پیش از ظهر امروز با موضوع گفتگوی اسلام و جهان معاصر به سخنرانی می پردازد.
گفتنی است؛ در این مراسم به صورت نمادین از 45 تن از برگزیدگان این مرکز علمی از میان 168 برگزیده علمی تجلیل خواهد شد.
|