تاریخ مطلب : 1398/04/29
با حضور جانشین ریاست المصطفی برگزار شد

مراسم تودیع و معارفه رئیس پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی، با حضور جانشین ریاست المصطفی برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین خالق‌پور ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات حاضران در ماه مبارک رمضان، این مراسم را جلسه تکریم حجت‌الاسلام والمسلمین متقی و خیرمقدم به حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی دانست و حجت‌الاسلام والمسلمین متقی را از سرمایه‌های جامعه‌المصطفی برشمرد و با اشاره به جنبه‌های شخصیتی رئیس پیشین پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی، اظهار داشت: بحمدلله، نوع عملکرد ایشان، مُبیّن شکر عملی نعمات الهی بوده است. امیدواریم در اندونزی نیز منشأ خیر و برکات فراوان باشد.
جانشین ریاست جامعه‌‌المصطفی ادامه داد: اکنون، مدیریت پژوهشگاه بر عهده کسی گذاشته شده است که شخصیتی برنامه‌ریز و منظم دارد. حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی، از ابعاد مختلف مدیریتی، اخلاقی و دینی، ممتاز است.
وی با اشاره به پیشینه پژوهشی رئیس جدید پژوهشگاه بین المللی‌المصطفی ابراز کرد: مجموعه پژوهشگاه، به هر نقطه‌ای از کمال که رسیده، مدیون مدیران آن بوده است و همه افرادی که در این مجموعه خدمت می‌کنند، به سهم خویش در پیش‌برد اهداف مؤثر بوده‌اند. امیدواریم جمعی که تاکنون به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین متقی مشغول خدمت‌رسانی بوده‌اند، از این پس نیز خالصانه، مسیر رو به رشد پژوهشگاه را بپیمایند.
در ادامه جلسه حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی نیز خدمت در المصطفی را توفیق ویژه‌ی الهی دانست و اظهار داشت: شایسته است هر لحظه حضور در جامعه‌المصطفی، شکر روزافزون المصطفائیان را برانگیزد، زیرا جامعه‌المصطفی، یادگار امام(ره) و خون شهداست و بُعد بین‌المللی دارد. اکنون که این عرصه برای ما ایجاد شده است، باید آن را مغتنم شماریم.
دکتر رضایی ادامه داد: پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی، یکی از بخش‌های محوری جامعه‌المصطفی به شمار می‌رود و اهمیت و محوریت آن نیز همواره مورد توجه بوده است.
وی با بیان این که پژوهشگاه، پایگاه دانشی گفتمان المصطفی است، بیان کرد: یکی از جایگاه‌های پی‌گیر مرجعیت علمی المصطفی، پژوهشگاه است. پژوهشگاه از ابتدای تأسیس، مسیر خوب، منطقی، عالمانه و بابرنامه داشته و از مدیران شاخص بهره برده است. یکی از ویژگی‌های این مجموعه، صفا و همدلی خدمت‌گزاران بوده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی را یکی از مصادیق بارز مجموعه‌‌ اسلامی دانست و اظهار داشت: امیدواریم، مشاوره، کمک و همدلی همکاران محترم پژوهشگاه، همچنان ادامه داشته باشد تا در شرایط جدید، بتوانیم گام‌های مؤثری برداریم و امانتی را که به ما سپرده شده است، حفظ کنیم.
همچنین در این جلسه حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسین متقی به ایراد سخن پرداخت و گفت: خدا را شاکرم که همواره لطف حضرتش شامل حال بنده بوده و هیچ گاه از رحمت واسعه الهی بی‌نصیب نبوده‌ام. هر کس به اندازه ظرفیت و جایگاه خود، در معرض نسیم الهی قرار می‌گیرد اما مهم این است که چه قدر توفیق استفاده از این فرصت را داشته باشد.
وی، با اشاره به حضور چهار ساله‌ خویش در پژوهشگاه، خاطرنشان ساخت: در این مجموعه، در خدمت فرزانگانی بوده‌ام که پیوسته عمق نگاه من را بهبود می‌بخشیدند. از سوی دیگر، هجرت از پژوهشگاه را همانند ورود به این مجموعه، نسیم الهی می‌دانم و ان‌شاءالله حضور در اندونزی و خدمت به مروجان آموزه‌های ناب الهی و اسلامی در آن دیار، برکتی کم‌نظیر خواهد بود.
رئیس پیشین پژوهشگاه بین‌المللی ‌المصطفی، در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی را از سرمایه‌های پژوهشگاه برشمرد و ابراز داشت: لازم است عزیزانی که در پژوهشگاه حاضر هستند، از این فرصت استفاده نموده، هر چه بیشتر به تحقق اهداف والای پژوهشگاه یاری رسانند.
در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین خالق‌پور محوریت پژوهشگاه را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: انتظار می‌رود شاهد خیزش بهتری در زمینه پژوهش، در داخل و خارج کشور باشیم و نمایندگی‌های جامعه‌‌المصطفی در خارج کشور، هر چه بیشتر نقش پژوهشگاه در این عرصه را احساس کنند.
وی ضمن اشاره به لزوم ارتباط متقابل بخش آموزش و پژوهش جامعه‌المصطفی، اضافه کرد: پژوهشگاه می‌تواند نقطه مرکزی این ارتباط باشد و کاستی‌های بدنه آموزشی المصطفی را برطرف نماید. لازم است همه ظرفیت‌های علمی- آموزشی گروه‌های جامعه‌‌المصطفی را به کار بگیریم و پژوهشگاه پشتوانه‌ای در این زمینه باشد.
در پایان مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین خالق‌پور، ضمن ابلاغ تشکر رئیس جامعه‌المصطفی از زحمات حجت‌الاسلام والمسلمین متقی، حکم ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی را اعطا نمود.